De verenigingskalender

 • The stage is yours!

  Eigenlijk zouden we op 17 maart 2020 al te gast zijn in De Speld in Naaldwijk voor een bijeenkomst met de titel 'Ondernemen; leve de tegenslag!'. Vanwege de welbekende reden kon deze bijeenkomst toen niet door gaan. Vandaar dat het nu dubbel zo leuk is dat we hier op 10 november toch een bijenkomst mochten organiseren. 

 • Wijn Poot Agenturen

  Op 8 december waren we te gast bij Poot Agenturen. Hier gaf Frank Poot een enthousiast verhaal over wijnen en zijn passie. Poot Agenturen importeert wijnen uit Europa en de Nieuwe Wereld. Zij bieden een zeer uitgebreid portfolio van klassieke en innovatieve wijnen aan, met de specialismes Bordeaux en Barolo. Het is onze missie om uitstekende wijnen te leveren in ieder prijssegment. Uiteraard ontvingen een gastvrije rondleiding in het magazijn en ontbrak de proeverij van verschillende smaakvolle wijnen niet. Ondanks de geringe opkomst van de leden, was het een geslaagde avond!

 • Bedrijfsbezoek Gearbox

  We zijn blij om jou te mogen verwelkomen bij een mooi, innovatief Westland bedrijf, Gearbox Innovations in Maasdijk! Gearbox is hèt high tech, datagedreven bedrijf voor de tuinbouw. Zij bedenken, ontwerpen en maken slimme producten die het dagelijkse werk vereenvoudigen, verbeteren of versnellen. Dat doen zij met vision oplossingen, slimme software met AI en robotica. 

 • Jaarvergadering IKN

  Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk