Het fotoalbum

Heeft mijn bedrijf nog bestaansrecht over 5 jaar?

"We cannot solve our problems with the same thinking we used when we created them". Deze uitspraak van Albert Einstein werd geiliustreerd door een aantal voorbeelden tijdens de inspirerende lezing van Christian Kromme op een gezamenlijke bijeenkomst van VNO-NCW Westland-Delfland, IKN (Inspirerend Kennis Netwerk) en Jong Management Westland.

Bijna 140 leden luisterden op 10 september in De Veiling in Poeldijk ademloos naar futurist, visionair, TEDx-spreker en auteur Christian Kromme over de impact van digitalisering op organisaties en op de samenleving. Hij nam ons mee in de vele technologische veranderingen die in golven op ons af komen en hoe organisaties daar op in kunnen spelen. Christian zette de aanwezigen aan het denken gezet hoe de diverse technologische en disruptieve bedreigingen om te kunnen zetten in disruptieve kansen. Hij gaf de ondernemers mee dat organisaties van de toekomst 'vloeibaar' worden. Zich steeds sneller aanpassen aan de omgeving. Maar organisaties draaien uiteindelijk om mensen. De technologie dwingt ons meer mens te worden en onze soft skills beter in te zetten - zoals creativiteit, inlevendheid, compassie, intuïtie.

De lezing ging vooraf door een korte pitch van Guus van Heyningen van Crunch Analytics en een introductie van Ruud Duijnisveld van de Veiling.